Vecka 25

orkar inte kopiera in allt som händer under den veckan men sen sist har det fortsatt sparka av och till där inne med jämna mellanrum vilket känns skönt. :) Än är det ju inga direkt hårda sparkar så det är mest mysigt att få lite livstecken! På tisdag är det äntligen dags för barnmorskan igen. Kanske känns mer på riktigt igen då. Är svårt att förklara men det känns så overkligt allting så det är svårt att ta in att det kommer en bebis i slutet på det här...

Har handlat en del allafall. Vagnen ska vi köpa i oktober då tjejen som säljer vagnen ska byta till syskonvagn då hon får sin andra i slutet på september. Jättefint skick med sitt och liggdel, skötväska, och massa nadra tillbehör. Så vi är nöjda :)



Har även köpt en spjälsäng på IKEA då de hade storrea där. Fick sängen vi tittat på för endast 299 kr!



 Och igår beställde vi ett babyskydd till bilen. Ett Brio brimo med bas. Svart med röd sits inuti.


Vi passar på när vi hittar de vi vill ha för bra priser. :) Är ju mycket kvar som alla tillbehör till sängen, kläder och annat smått och gott men det känns inte som vi har säskilt bråttom än. Men eftersom många av sakerna är ganska dyra så vill vi inte sitta där med allting kvar sista veckorna. Har även ett skötbord att hämta hos en klasskompis vilket antagligen kommer ske efter löning den här månaden. Bra med begagnat, blir lite billigare. Är väl bara bilskyddet vi kände att vi inte ville kompromissa med. Vill att bebisen ska åka säkert i bilen! Sen hade syrran köpt ett likadant bilskydd och efter att ha provkänt på det så härmades vi helt enkelt. :)

Två grejer i klädväg har jag faktiskt köpt i veckan då jag inte kunde hålla mig. en söt overall och ett startset från ellos. Haha låter som att vi skulle ha barn redan om en månad eller så men det känns som sagt ganska skönt att köpa lite i taget, längre fram blir det väl en tur till ikea för att handla mer men det dröjer nog till oktober november eller så. Allt det dyraste är inhandlat och det känns viktigast.

Magen V.25

 



Kommentarer
Postat av: Linda

gud va roligt!! blir ju kanon det där!!!

2010-08-21 @ 11:47:41
Postat av: Anna

Sådant babyskydd har vi till Lilly fast brunt. Den är verkligen smidig och lätt att bära med sig. Vi använder den faktiskt ännu, som andra stol men nu börjar Lilly bli en aning stor i den!

2010-08-21 @ 21:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: