Sömn

Herregud så trött man kan vara... Alex har verkligen inga rutiner alls än vilket iofs är normalt men det gör det ju inte lättare för en trött mamma som bara skulle vilja ha lite sömn... =)

Han har börjat med att vakna till runt nio på kvällen och vara tokpigg fram till ett, två på natten... eller ja han varvar mellan pigg, hungrig och gnällig. Så jag vet inte om det är mat han vill ha eller om magen spökar när han gnäller och är ledsen. En blandning antar jag...

Så igår kväll fick han en flaska ersättning vid tio efter att ha ammat massor innan och ändå åt han massa ersättning. Sen vill han allafall snutta hela kvällen... Han fick ett sista mål strax före ett och sen gick Daniel ner med honom och fick honom att somna framåt två tydligen... (tror stackaren hade ont i magen av all mat) och jag fick sova mellan ett och sex i morse vilket gjorde att jag kände mig som en helt ny människa...

Vet inte alls hur man ska lösa de där med maten på kvällarna? Får han för lite? för mycket?

vet allafall att vi kommer försöka köra lite med flaska mellan amningarna för jag känner att jag behöver lite avlastning under nätterna för att kunna fungera skapligt. Känner mig bara så som en dålig mamma som inte vill amma för min egen skull och som blir ledsen och frustrerad under nätterna när jag är trött och slut.

Alex är ju det bästa som finns och ändå känner jag så under nätterna ibland... Är det bara jag som tycker att det är lite jobbigt mellan varven?