Fullt upp

Hinner verkligen inte blogga nu för tiden. Dagarna är fullt upp med Alex och med att hinna med hem och allt runtomkring. Planerar för fullt till bröllopet nästa helg och känner mnig faktiskt inte nervös, men det kanske kommer? =)

Har haft en rolig men alldeles oväntad möhippa tillsammans med finaste tjejerna. Får lägga upp bilder när jag får dom av dom andra.

Alex växer och växer, äter smakisar för fullt och jag tänkte göra lite storkok med potatis och grönsaker nån dag här och frysa in. Egentligen toklätt och bra mkt billigare än burkmaten. Kanske ska fixa det redan i morgon när Daniel är hemma? 

Han rullar för fullt från mage till rygg, sitter rätt stadaigt med stöd och griper saker och stoppar dom i munnen hela tiden. Lättroad är han också, kan sitta bra länge i babysittern eller ligga på golvet med babygymmet eller nån leksak så jag hinner med lite smått och gott hemma. =) Pratar och glädjetjuter mest hela dagarna och somnar toklätt när man lägger ner honom. Ibland är han lite ledsen för han blivit för trött men det är sällan nu för tiden. Somnar runt sju, halv åtta, vill äta en gång på natten och vakner mellan sex,sju och vill komma upp. Blir en del plutta napp under natten men vi ska nog inte klaga.

Det var lite uppdatering om oss och sötnosen. Livet rullar på helt enkelt!