Dagarna som gått

Jaha, lite uppdatering kanske?

Vi har mest bara varit, hälsat på hos mormor en del och umgåtts med Linda och Philip. Varit ut till tant Linda och fikat en dag med några av tjejerna. Nu jobbar jag bara fredag och jour lördag till söndag och sen blir det tillbaka till vardagslunken av att vara hemma med Alexander.

Han utvecklas som sjutton just nu, han är svälld i överkäken och ganska gnällig ibland så är det tänder på gång hoppas jag att det inte blir allt för utdraget. Han är lite svårare att lägga just nu då han blir så ledsen av att läggas ner. För tillfället har vi en BRED säng inne i sovrummet då vi ställt in en extra säng och sover alla tre ihop. Han somnar lättast och sover hela nätter mellan oss så det där med egen säng får bli sen. Just nu verkar han behöva oss och då får det bli så. Men för att mamma inte ska bli galen av att sova trångt så blev det till att bredda sängen. =) Så nu sover vi gott om nätterna alla tre. =)

Han har börjat ta sig framåt och krälar fram på golvet en del. Har även tagit sig upp i krypställning och lyckas ibland ta sig fram ett steg innan han rasar ihop. Sitter jättestadigt och leker på golvet och ljuden som kommer mycket nu är ma-ma vilket jag helt klart tycker räknas som första ordet ;) annars säger han även ne-ne-ne men det är ju inte lika kul =)

Så det händer massor och den berömda separationsfasen verkar vara på intågande då jag eller pappa inte kan lämna rummet utan gnäll. Han vill se oss och ha oss nära hela tiden!