Blogglust

Känns som att nytt jobb som jag trivs så bra på, ett därmed mer harmoniskt familjeliv där man nu kan planera sin tid, en ljuvlig trotsig unge, samma gamla knasiga man och lilla bebisen i magen gjort att blogglusten hittat tillbaka. Är väl som vanligt, någon större publik lockar jag nog inte men att skriva ner allt för min egen skull känns roligt igen. Är speciellt nu kul att kunna gå tillbaka till graviditeten med Alexander och läsa och jämföra lite med denna.
 
Var igår på ultraljudet och det kändes så skönt att se att allt såg bra ut. Håller ju liksom andan medan hon går igenom allting och vill inte höra någon tvekan eller paus! Hade inte en tanke på kön eller så under tiden, efter att hon konstaterat att allt såg bra ut kom nyfikenheten tillbaka.
 
Jag har ju varit så säker på en lillebror men jag hade visst fel. Jag suger på att gissa kön. Var ju totalt säker på en tjej när det gällde svägerskan och där kom det en kille, så jag ska nog lägga ner det där. Så nu får jag ställa in mig på att bli mamma åt en liten tjej också. :) Herrehud, hoppas hon inte får mitt humör, då blir det en lång tonårstid ;)
 
Nu är jag ledig i helgen och ska iväg på tjejmiddag ikväll. Ska bli kul att träffa alla då senaste månaden susat förbi och jag inte sett typ en kotte. Är så skönt med mina vänner, det kan gå lång tid mellan gångerna men de är som vi setts för en dag sen när vi väl träffas. Världens bästa!