Tredje gången gillt

Ja, då är jag för tredje gången med i viktväktarna igen. Första gången gick jättebra men sen gick jag ju upp allt och lite till med Julia, och nu sitter allt kvar. Gjorde ett försök att gå ner när Julia var nyfödd men det funkade inte alls. Och sen dess har skräpmat och skit varit vardag här. Vilket inte direkt hjälper till, men det måste få ett slut.
 
Både för min egen skull då jag inte mår bra med all övervikt, men främst för mina barns skull. Jag vill inte föra över detta ätande på dom! Jag vill inte under några som helst villkor ge dom dåliga matvanor och en jobbig relation till ätande. För första gången av alla viktminskningsförsök gör jag det av rätt anledning. Inte för rätt siffra på vågen utan för att vara hälsosam och frisk.
 
Jag vill leka och ha energi tillsammans med min familj. Och jag vill inte att äta ska vara enda sättet att umgås! Vet inte hur mycket jag kommer dela med mig i bloggen av detta då jag är rädd för att misslyckas ännu en gång, så vi får se med tiden helt enkelt.
 

För den här lilla och storebror behöver jag göra en förändring! <3
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: