Magsjuka, ettåring och snart dags för jobb.

Julia åkte på sin första magsjuka 1 år och 2 dagar gammal lilla stackarn. Hon har kräkts och varit dålig i magen sen i fredags morse men har inte kräkts nå mer sen i går morse och idag varit hungrig och ätit lite så nu har det nog vänt. Ska ringa Alex förskola på måndag och kolla om det är många magsjuka barn fortfarande för isf får Alex va hemma för nästa vecka är sista veckan innan inskolningen och den kan vi inte missa för jag börjar jobba direkt efter den.
 
I onsdags fyllde lillan 1 år och det är helt sjukt vad fort det året gått! hon var på sitt charmigaste humör ;) och kladdade tårta och skrek när inte allting var som hon ville. Så vilja och humör finns det gott om i den lilla kroppen. Lik sin storebror :)
 
Alex bara väntar på att få gå längre dagar på förskolan för det är så kul att få äta mellis där tydligen, så det är ju tur att han snart får göra det då. :)
 
Själv ser jag fram emot att börja jobba den 15 april då vi börjar med en resa ner till Göteborg! Blir visserligen borta två dygn men Daniel klarar nog av att sköta ungar och hem alldeles utmärkt utan mig.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: