Julia <3

 
 
Har varit väldigt dålig på att skriva om henne och utvecklingen. Var mer med  Alexander. :) Men hon blir ju 11 månader 18 februari. Stora tjejen, som sover två gånger om dagen men förhoppningsvis kan börja sova en gång snart då det vore så mycket enklare. Hon hasar med en jäkla fart fram på rumpan, men vägrar krypa. Och försöker resa sig mot allt typ.
 
I spjälsängen kommer hon upp och stå men annars kommer hon mest upp på knä och man får hjälpa henne lite att komma upp på fötterna. Älskar att gå om man håller henne i händerna. men skulle inte kunna stå mer en max 2 sekunder utan stöd så det dröjer nog innan hon går för egen maskin :)
 
Pratar hela dagarna, massa babbel som ingen förstår och orden titta, där, mamma, pappa och nej.
 
En glad unge som nästan alltid är på bra humör, men envis som synden. Äta gör man bara om man får hjälpa till själv. Älskar ägg, makaroner, majs, banan och korv. Gillar inte bulgur. Äter numera välling morgon och kväll. mellis/frukost runt 8.30 sover vid 9.30. Lunch 11.30-12, mellis 14.30 sover ca 15, middag vid 17 och sängdags runt 19. och vaknar tyvärr redan vid 05-06 på morgonen. Dagarna varierar ju men oftast ser det ut ungefär så här.
 
Hon älskar att busa med brorsan och tycker om när han leker med henne. Har blivit så himla mammig och hasar efter och drar mig i byxbenet och vill upp hela dagarna :)
 
Hon har fem tänder, tre nere och två uppe och vilken dag som helst spricker en till tand nere fram så snart sex stycken små gaddar.
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: