Tjejmilen!!Sist men definitivt inte minst sprang jag tjejmilen i söndags och jag sprang HELA loppet utan att gå. Eller sprang är väl att ta i men jogga gjorde jag. Hamnade strax under 66 minuter så jag är skitnöjd. Är lite stel i benen idag men inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Nu är det bara att fortsätta springa och försöka träna upp farten lite. Ska ge mig ut på torsdag tänkte jag och springa lite runt stan och försöka hitta nå lämpliga ställen att springa på. Är så trött på spåret och behöver lite omväxling.

Försöker verkligen tänka på min mat just nu igen, och träningen är rätt rolig av och till. Känner mig peppad på att ge det ett försök igen men lite lugnare. Inte massa hets och besatthet! =) Äter jag på ett bra sätt och tränar så vore det ju konstigt om inte vikten går neråt sakta men säker

Helg i Stockholm

Helgen spenderades i Stockholm hos Karin. Tack för en jätterolig helg!!! =) Vi lekte turister hela lördagen och gick i gamla stan, slottet, tittade på högvaktsavlösning och shoppade på ikea. En lång dag blev det men det var kul.

Var riktigt roligt att komma iväg och bara vara ett tag och det är inte varje dag bara jag och Karin umgås nu för tiden men jag tror hon har stått ut med mig allafall...=)
Tillbaka

Har haft en rejäl bloggtorka, eller snarare brist på lust att skriva ner vad jag har för mig... =) Men jag kan ju börja med början av förra veckan. Fick en knäpp och rensade ur vardagsrummet, köket och datarummet så nu har en bokhylla åkt ut, åtta kassar skräp kastats och fyra kassar böcker getts bort. Har även två ikeakassar med saker som Christer får till loppisen. Så nu känns det som att en del onödigt slängts ut...=)