Sex veckor!

Igår blev Julia sex veckor! Gud vad tiden går. Hon äter sover o tittar på storebror som leker. Äter två, tre gånger på nätterna och är väldigt snäll och lugn. :) 

Hade en fotograf miss elvi som hon heter på Facebook här i helgen och honknäppte så fina bilder på lilltjejen! Visar ett nedan. 


Annars har vi inte gjort så mycket, Alex har haft halsfluss och äter nu penicillin och börjar må bättre.  Honom knäppte vi kort på i samband med gravidfotograferingen och en av dom bilderna blev så här fina och tagen av photos by Linda. 


Har världens finaste barn! <3

Ooops

Ojdå, tiden rusar iväg och bloggen blir inte uppdaterad alls.... Alex är ganska svårhanterlig just nu och det märks att han reagerar på Julia. mycket trots, mammig och sen är mamma jättedum, vill inte gå på toa, ska helst bli matad osv. Så mycket utbrott under dagarna. Svår balansgång att veta hur mycket man ska låta vara för att han har det jobbigt men samtidigt sätta gränser. För han får inte styra hela familjen och skrika och gapa över allting bara för att liksom. Så vi kämpar på. Känner mig dock lite maktlös och värdelös mellan varven, hur ska jag hantera situationen? gör jag allt fel?
 
 
 
 
 

Glest

Blir inte så mycket skriver här just nu. Njuter av dagarna och av att ha Daniel hemma så vi kan dela på allt. Snart kommer ju vardagen med två barn ensam. :)
 
Har varit och grillat hos svägerskan med man idag. Trevligt som vanligt och vi gjorde det lite lätt för oss genom att muta Alexander med ipaden en stund. Herrn blir lätt uttråkad och väldigt uppmärksamhetssjuk annars och det är ju lite skönt att få prata i nån minut utan att han avbryter. :) Julia mest bara sov men vaknade hungrig precis när maten var klar, som vanligt med andra ord haha. Men jag fick ju mat till slut alla fall och det är väl huvudsaken.
 
Nu ska jag som vanligt ta mig i säng tidigt då Lilla mat och sov klockan kommer vara hungrig ett antal gånger under natten som vanligt anar jag! Hur sjutton orkar man med amningen halva nätterna och tidiga mornar med stora barnet sen när Daniel börjar jobba? Eller vara ensam med båda barnen en kväll/natt/morgon när den andra är bortrest eller liknande? Är det nu jag borde börja dricka kaffe?
 
 
Mina två älsklingar!