Fullt upp

Hinner verkligen inte blogga nu för tiden. Dagarna är fullt upp med Alex och med att hinna med hem och allt runtomkring. Planerar för fullt till bröllopet nästa helg och känner mnig faktiskt inte nervös, men det kanske kommer? =)

Har haft en rolig men alldeles oväntad möhippa tillsammans med finaste tjejerna. Får lägga upp bilder när jag får dom av dom andra.

Alex växer och växer, äter smakisar för fullt och jag tänkte göra lite storkok med potatis och grönsaker nån dag här och frysa in. Egentligen toklätt och bra mkt billigare än burkmaten. Kanske ska fixa det redan i morgon när Daniel är hemma? 

Han rullar för fullt från mage till rygg, sitter rätt stadaigt med stöd och griper saker och stoppar dom i munnen hela tiden. Lättroad är han också, kan sitta bra länge i babysittern eller ligga på golvet med babygymmet eller nån leksak så jag hinner med lite smått och gott hemma. =) Pratar och glädjetjuter mest hela dagarna och somnar toklätt när man lägger ner honom. Ibland är han lite ledsen för han blivit för trött men det är sällan nu för tiden. Somnar runt sju, halv åtta, vill äta en gång på natten och vakner mellan sex,sju och vill komma upp. Blir en del plutta napp under natten men vi ska nog inte klaga.

Det var lite uppdatering om oss och sötnosen. Livet rullar på helt enkelt!
Äntligen fredag

Ska bli så skönt med helg. Bara vara och ta det lugnt, eller ja, jag hade väl tänkt att städa lite här och vi lär stapla massa ved och röja i källaren.... Inte så jättelugnt egentligen men Daniel är hemma och det är bra.

Är inte så lätt att få så mycket gjort bara med en liten som vill ha mycket uppmärksamhet. Som tur är fungerar det ganska ofta att han kan sitta med i babysittern eller ligga i babygymmet och leka så man hinner litegrann men för övrigt är det mycket bära just nu. Lite smågnällig och har blivit lite blyg, mest bara mamma och pappa som duger annars blir han ganska lätt ledsen. Men men, så länge han är nöjd med oss allafall får man väl vara glad. =)

Igår hängde vi med Sofie och lilla kusinen Wilma, som börjar bli ganska stor. Fick en del bra bilder på sötisarna ihop men jag vet inte hur Sofie tycker om att lägga upp på nätet så dom behåller jag för mig själv. =)

Vi har provat gröt ett par dagar nu och ska väl till att prova igen nu på eftermiddagen, men det mesta rinner ut igen, kanske tar sig eller så gillar han helt enkelt inte gröt? Nästa vecka ska vi prova lite potatis och se hur det går. Är ju ganska kul att få börja med lite mat nu. =)


Nej nu ska jag passa på att äta lite lunch medan lillskrutt sover! Trevlig helg!!