Vårjacka!

Har ÄNTLIGEN hittat en snygg vårjacka som kändes som att den passar mig! :) Har letat som en galning sen förra våren utan att hitta nån. De blev inte en jacka från intersport som jag först tänkt mig. Istället hittade jag en på is i Sala. Brukar inte vara in där så ofta men drog en chansning och där var den. Känns modern men ändå lite klassisk och som att den kan hålla fler säsonger än bara den här. Så nöjd!!!

  

Luleå!

Helgen bestod av besök hos Theres i Luleå och jäklar vad kul vi haft. :) Shopping på lördag dag och sen party till halv sex på morgonen. Inte ofta jag är vaken så sent men har man kul så har man. :) Synd bara att helgen gick så fort, men förhoppningsvis kan vi åka dit igen nu när tes tänker sanna ett år till!  

Klicka på de små bilderna så blir dom större :)

7 km!

Sänkte tempot till ca 7min/km idag och det gjorde STOR skillnad! sprang 7km på 50 min. Så milen är nära. Men man ska öka sakta men säkert så nu blir det 7 km i två till tre veckor innan jag ökar till 8,5km osv... på så sätt kommer jag att hinna springa ca 19-20 km åtminstone en eller två gånger innan själva loppet. Förutsatt att jag orkar hålla det här schemat och att inte skador eller sjukdomar sätter stopp. Vi får se hel enkelt. borde allafall hinna upp till 17 km innan loppet och då får väl de sista 4km gå på ren vilja. :) Den som lever får se.

Är ju inget toppentempo direkt så det lär ju inte bli någon underbar tid att skryta med men tar jag bara mig runt skiten så kommer jag vara överlycklig!! :)