En vecka

Har räknat allt hela veckan och det gick bra! 2,7 kg ner vilket jag så klart är jättenöjd med. men mest nöjd är jag över att jag klarat av att låta bli allt småätande! Så fortsatta målet för vecka 2 är att fortsätta räkna precis allt och låta bli att småäta. :)
 
Har precis planerat in tjejmilen den 5 september så nu behöver all den här vikten försvinna så jag kan återuppta springandet! Just nu är konditionen så himla kass och jag är för tung för att orka och kunna springa allt för länge eller överhuvudtaget.

Jobbhelg...

Igen... Tredje helgen i rad nu och jag börjar känna mig ganska mätt på att jobba nu får jag säga. Jobbar gärna och ser fram emot att börja igen i april men i och med att jag nu bara kan jobba helg eftersom Daniel jobbar i veckorna så får vi väldigt lite tid ihop hela familjen. Så det ska bli skönt med en ledig helg nästa helg. 

Nu däremot ska jag sova då klockan ringer 6.30 i morgon då jag får kliva upp och byta av Daniel nere med Julia. Hon har troligen varit vaken sen femtiden och på det här viset kan Daniel sova en stund innan jag måste åka iväg. Vad gör man inte för att orka med dagarna haha.  

Avslutar med en bild på min stora fina kille. Han och jag har haft flera timmar alldeles själva på eftermiddagen. Välbehövligt! Julia <3

 
 
Har varit väldigt dålig på att skriva om henne och utvecklingen. Var mer med  Alexander. :) Men hon blir ju 11 månader 18 februari. Stora tjejen, som sover två gånger om dagen men förhoppningsvis kan börja sova en gång snart då det vore så mycket enklare. Hon hasar med en jäkla fart fram på rumpan, men vägrar krypa. Och försöker resa sig mot allt typ.
 
I spjälsängen kommer hon upp och stå men annars kommer hon mest upp på knä och man får hjälpa henne lite att komma upp på fötterna. Älskar att gå om man håller henne i händerna. men skulle inte kunna stå mer en max 2 sekunder utan stöd så det dröjer nog innan hon går för egen maskin :)
 
Pratar hela dagarna, massa babbel som ingen förstår och orden titta, där, mamma, pappa och nej.
 
En glad unge som nästan alltid är på bra humör, men envis som synden. Äta gör man bara om man får hjälpa till själv. Älskar ägg, makaroner, majs, banan och korv. Gillar inte bulgur. Äter numera välling morgon och kväll. mellis/frukost runt 8.30 sover vid 9.30. Lunch 11.30-12, mellis 14.30 sover ca 15, middag vid 17 och sängdags runt 19. och vaknar tyvärr redan vid 05-06 på morgonen. Dagarna varierar ju men oftast ser det ut ungefär så här.
 
Hon älskar att busa med brorsan och tycker om när han leker med henne. Har blivit så himla mammig och hasar efter och drar mig i byxbenet och vill upp hela dagarna :)
 
Hon har fem tänder, tre nere och två uppe och vilken dag som helst spricker en till tand nere fram så snart sex stycken små gaddar.