Nytt vrålåk ;)

Efter mycket missnöje med sulkyn vi köpte för ca 6 månader sen, allmänt ranglig, drar åt vänster och gnisslar så blev det ett nytt köp och den här gången brio spin. Helnöjd! Rejäl men ändå liten och smidig! :) Hoppas på en långvarig relation med denna vagn! ;)

Nedräkning

Gissa om jag längtar efter semester just nu. Fem dagar kvar sen så! Alexander har typ dagar kvar hos dagmamman sen blir det sommarlov till slutet på augusti. Jag jobbar ett jourpass idag till i morgon och sen ett jourpass mellan lör-sön och sen är jag officiellt ledig i 17 dagar.
 
Har inte blivit så mycket uppdateringar senaste dagarna då jag mest jobbat, kommit hem, lagat mat, nattat Alexander och sen legat i soffan innan det var dags för sova och en ny dag. Fullt upp med andra ord! :)
 

Härliga dag

Den här dagen har verkligen varit behövlig efter några slitsamma veckor. Vädret har varit bra, trevligt sällskap,utehäng hela dagen samt en son på glatt humör! Till min glädje sov han middag i vagnen vilket aldrig brukar hända och sov en och en halv timme i skuggan på baksidan hemma medan jag låg på gräset och läste bok och njöt av solen. :) Lovely!