Det närmar sig....

På söndag är det en vecka kvar till Alexander fyller 1 år!! helt sjukt, var har tiden tagit vägen? Nog för att det varit ett jobbigt år av och till med alla omställningar men det går ju inte ens att jämföra med det positiva av att ha en helt underbar liten son!

Tänker tillbaka på graviditeten och förlossningen och blir helt nostalgisk. Känner så igen mig i tankarna hos Hanna och mycket av det jag funderar på just nu är förberedelserna för 1-års kalas och massa minnen från första året. Jag tittar på bilder och jag driver Daniel halvt till vansinne tror jag med alla "kom och titta". Som att han inte sett bilderna förut liksom.... :)

Ojsan

Det blir inte så mycket bloggande just nu. Hinns inte riktigt med. Alexander kräver ganska mycket uppmärksamhet :)

Men det skulle va skönt om han kunde leka lite själv också så jag slapp sitta på golvet hela tiden. Knappt jag får röra mig utan att han gnäller och klänger på mig. Så laga mat och fixa här hemma är inte alltid det lättaste, tur det finns smörgåsrån att muta med ;)

Sen måste jag avsluta det här inlägget med ett stort stort grattis till Jonas och Johanna som idag fått sitt andra barn, en till liten tjej. Tänk att selma nu är storasyster till en liten Alice!! :)

Jag säger ju att det ploppar upp barn överallt.... :)

Bebissjuk

Jag tror jag har gått och blivit lite bebissjuk... :) Folk runtomkring ploppar ut bebisar och jag börjar nästan lite smått längta efter att försöka få ett syskon. Men inte än så ni behöver inte oroa er... ;)

Här hemma håller vi på och styr om lillemans sovtider lite. Börjar närma oss sova en gång om dagen och idag lyckades jag med bedriften att hålla honom vaken till halv tolv innan han somnade. Sen sov han i två timmar drygt och slocknade nu vid halv sju, nästan som igår. Det dröjer nog innan det sitter för igår sov han bara en timme på hela dagen och då var det inte lätt att vara Alexander. Han vägrade sova mer innan kvällen fast han var dötrött!

Men vi får väl se, lyckas han bara sova ett par timmar mitt på dagen verkar det fungera bra så det handlar väl bara om att vänja honom med det.... Men det får väl ta den tid det tar antar jag. Men det är ganska frusterande med en som som sover en kortis på förmiddagen och sen knappt går att få att sova på eftermiddagen. Då känns det som att det är dags att styra om det hela lite.

Men nu blir det röja av köket och sen sjunka ner i soffan med ett glas cola och nuta av kvällen!

Här kommer allafall en liten bild på pepparkakan som får bli julkort i år! :)