Julen 2012

 

jajjamen, även julen gick i sjukdomens tecken, jag kände mig rätt dålig under dagen på julafton och mycket riktigt, 39 graders feber. Sen dess har jag o Alex varit dåliga och Daniel har fått tagit det mesta här hemma medan jag mest sovit. Men nu så, feberfri idag och börjar känna mig levande igen! 

Annars var det en bra jul med god mat och trevligt sällskap. Alexander fick massor av julklappar från alla håll och kanter och har nu fullt upp med att hinna undersöka alltihopa :)

Men, nu ser vi fram emot nyårsafton med god mat igen och ännu mer trevligt sällskap i form av goda vänner och små barn! Och förhoppningsvis är vi friska då, ;)

 

 

 

 

Bloggerska?

Nej det lär nog aldrig bli någon riktig bloggerska av mig inte. Glömmer bort den halva tiden och resten av tiden inser jag liksom att mitt liv nog är rätt ointressant. Och om inte annat så är jag inte nån fena på att skriva om mitt ointressanta liv på ett intressant sätt. Så nej, bloggerska kan jag nog inte kalla mig. :)

Hur som helst så rullar dagarna på, Vi har bakat saffransbullar och pepparkakor jag, Daniel och Alex. Pepparkakor var en succe! Vi har åkt pulka och ingredienserna till lite julgodis står i skafferiet och väntar på mig. Julen har tagit över mig. Jag julpyntar och pysslar och den enda viktiga är att Alex får fina minnen med sig. (som han ännu är för liten att ha med sig, men ändå!)

Vi har haft kalas med fina vänner och deras barn och Alex var på ljuvligt humör.... ;) Ägnade större delen åt att skrika miiiin om alla saker nån försökte låna eller bli sur när någon vuxen försökte prata med honom. Då skrek man efter mamma ungefär som någon försökte kidnappa honom... charmigt värre ;)

2:a advent

Myser med egenbakade pepparkakor och tända ljus i soffan med Alexander medan pappan har en välbehövlig sovmorgon efter en natt då Alex verkade anse att sömn inte var något han pysslade med... ;)