Hej hej

Jag har inte dött eller så, bara tappat lusten lite =) Har jobbar två delade turer tis, ons, kväll igår och kväll igen ikväll så jag har inte haft så mycket tid hemma den här veckan. Ska bli skönt med helg. Men den blir rätt fullspäckad den med. Ska med pappa och hälsa på syrran på lördag förmiddag, sen blir det lite vindrickande hemma hos Anna. Och på söndag ska jag se new moon igen =) Jag, Karin och syrran ska åka.

Sen är det dags för jobb igen. Det rullar på rätt fort, heregud snart har jag jobbat tre månader i Uppsala. Känns lite trist att det inte är längre. Trivs helt okej där. Lite roligare nu också när man börjar lära känna dom man jobbar med litegrann också. Passen blir lite mer avspända att jobba då. Är ju lite blyg så jag kan tänka mig att de har tyckt att jag varit lite tyst kanske, men jag försöker allafall och det är väl huvudsaken??

Nej, nu ska jag dra på lite musik och städa lite. Kanske inte så kul men välbehövligt!

Bara ett halvår kvar typ... :)

Twilight - New moon

Det var helt klart värt att komma hem strax efter tre på natten för att få se världspremiären av new moon! Jag förstår egentligen inte vad det är jag fastnar för. Hela serien är en stor hyllning till återhållsamhet och börjar man dissekera karaktärerna så bygger dom oerhört mycket på de mest stereotypa könsroller man kan tänka sig. Och börjar man även titta på språket så är stephenie inte någon stor författare. Språket är inte alltid det bästa, men ändå så har böckerna fångat mig totalt. För trots dessa på papperet många argument till varför böckerna borde vara dåliga så skriver hon dom med en sån känsla att man hela tiden känner exakt vad Bella, Edward och Jacob går igenom.

Jag mår nästan fysiskt dåligt själv av att läsa om när edward lämnar Bella eller när Jacob inser att han inte är den Bella vill ha. Skittöntigt egentligen, jag vet. Men dom fängslar mig totalt. Det roliga med det hela är ju att tjejer i hela världen fastnat så totalt och i alla åldrar från typ 12 till 40+.

Ska nu påbörja att läsa Breaking dawn för tredje gången... Har en känsla av att jag till sommaren när tredje filmen kommer sitter och läser om serien igen...=)

Hallå allihopa

Ojojoj vad kass jag är på att blogga. Men det händer ju typ inget värt att meddela. Jobbar eller är hemma, är hemma eller jobbar typ...

Ser ut som att jag fått klart med semester även söndagen efter konserten. La in om en dag till så man får lite längre sammanhängande ledighet. Färdigt med vikarie så det ska nog lösa sig. =)

Och Backsstreet boys biljetterna säljer tydligen så pass bra att dom öppnat hela hovet istället för halva som det var sagt från början. Vad roligt att folk fortfarande vill se dom!!! =) I övriga norden är biljetterna slutsålda så helt ute är dom tydligen inte!