Tjejmiddag

oavsett vad som händer med bloggandet i framtiden kan jag ju allafall göra ett inlägg om Karins fina tjejmiddag i lördags. Hon hade inrett vardagsrummet som ett hamburgerhak från 50-talet och gått all in. Så det var kul! :)Lika trevligt som vanligt med alla 10 tjejer samlade för en gång skull. Händer inte ofta då alla scheman ska passas in så det var lite extra trevligt!Nehe, dags att avsluta här och göra sig ordning för lite kvällsjobb då kanske! Längtar till helgen då vi blir i möklinta hos mormor då Daniel ska fixa med ved med Christer och vi ska leka med mormor. Och på måndag bär det av på kryssning, bara jag och Daniel, första dagarna utan Alexander och premiär för lillen att sova borta. Kommer kännas konstigt. Men kul ska det bli att få umgås bara vi ett par dagar! :)

Fortsätta blogga?

Jag vet faktiskt inte om jag tänker göra det? Vill ju blogga för att kunna gå tillbaka och minnas saker som hänt men samtidigt kan man ju inte förneka att en del av bloggandet är ju att få gensvar, allafall ibland, på det man skriver. Och min blogg är ju inte direkt välbesökt... ;) Och därmed också en ganska tyst blogg.

Jag är inte världens bästa på att kommentera hos andra så på det viset bidrar jag ju jag med, utan kommetnarer är det få som hittar hit.... Men samtidigt så vet jag inte om jag vill ha fler läsare och med det mer press på att skriva. Vill ju skriva för min egen skull.

Jaja, får väl se vad som sker med bloggen. Har sagt så många gånger och ändå fortsatt. :) men lägga energi på att få bloggen att växa vet jag inte om jag tänker göra. :)

Min unge!

Är det bara jag som har en unge som nästan alltid vaknar på dåligt humör? Det är inte så himla skoj att vakna av nån som bara skriker o är allmänt missnöjd... Blir ju bättre när vi kommer upp, men det är lite stressande att behöva kasta sig upp för att han ska bli på bättre humör! jaja, så är det. Tur att han inte alltid är på det humöret... ;)