15,4 kilo

Äntligen har jag passerat 15 kilosgränsen! har varit lite segt ett par veckor med sjukdomar och massa sockersug. Men nu är vardagen tillbaka, mina träningspass är fint ifyllda i kalendern så jag inte ska slippa undan utan dåligt samvete :) och maten för veckan är redan planerad. Ska försöka ta 16 kilo till nästa vecka för nu är jag riktigt peppad igen. Har 6,2 kilo kvar till målvikt och det är väl fan om jag inte ska kunna nå det innan sommaren hade jag tänkt!

Jag har ett litet mål att va nere på målvikt till min födelsedag vilket ger mig 18 veckor att gå ner 6 kilo. det innebär knappt 5hg i veckan så det känns realistiskt.... men vi får se. brukar va här jag kör fast och kroppen är van med den här vikten så jag tror att de här sista kilon kan vara lite sega att bli av med... men skam den som ger sig! :)

Äntligen

Här har det inte varit roligt på ett tag.... Det började med två timmar sömn natten mellan onsdag-torsdag. Så redan där var jag slut, började må illa och fick feber under fredag kväll och i fredagseftermiddag var det en Carro med en jäklig magsjuka som låg och tyckte synd om sig själv.... idag är första dagen sen dess jag ätit mat och faktiskt börja känna aptit igen.... Så Alex och Daniel har fått roa sig själva medan jag sovit eller befunnit mig i badrummet ungefär... Jättekul helg, verkligen! är bara tacksam att jag inte verkar ha smittat Alexander med det.

Så nu är det bara vila för imorrn sätter det igång med dubbelgång på nya jobbet. Och en vecka på riktigt hos dagmamman väntar för lillkillen. Vardagslunken here we come! :)

Söndag

Jaha, sista jobbdagen för den här helgen. Sen blir det mer jobb både onsdag, fredag och lördag nästa vecka. Skönt med extrapengarna. Har haft en jättedålig vecka med maten. Jätte godissugen och fallit dit flera gånger, vilket lett till att jag stannat av totalt i viktminskningen just nu. Hoppas att jag allafall stått still i morgon på invägningen så får det bli nya tag till nästa vecka. 

Att det ska vara så svårt med det där jäkla sockret. Tror Daniel ska få beslagta visakortet den här veckan så jag inte kan köpa nånting alls. 

Har köpt gymkort allafall så på måndag blir det premiär på nya gymmet! Ska bli skönt att komma igång med träningen igen, sprang i onsdags på löpbandet och va skönt det var. Har saknat springandet så nu kör jag igång igen! Funderar på att anmäla mig till tjejmilen i år igen. Känns som ett bra mål att kämpa för. :)