Familjedag

Har haft en toppendag med familjen. En tur till Västerås på förmiddagen för storhandling på ica maxi. Lunch och vila hemma för lilleman och sen promenad och lekparkshäng på eftermiddagen vilket var tokkul enligt Alexander. Han ville inte gå hem men efter en timme av lek var det dags för middag så han hade inget annat val. :)

Så efter massa lek och frisk luft var det en trött liten kille som somnade på 10 min strax före sju haha. Får se hur natten blir för han har lite envis hosta kvar som stör honom av och till men vi hoppas att den håller sig borta!

Sulky

Här har det varit sjukstuga i snart 2 veckor... Vi har alla tre varit sjuka i omgångar men nu börjar vi komma tillbaka i rutiner igen så :)

Har köpt ny barnvagn, en sulky från 2me. Helt okej vagn men det märks att det är en lättare sulky jämfört med emmaljungan. Inte lika stadig i slasket men till våren blir den perfekt!

Liten uppdatering

Har haft en tuff tid med mycket tårar och lite sömn men nu har tre kindtänder spruckit igenom och det verkar vara lugnare för lilleman just nu. Han sov hela natten i natt på första gången på över en vecka så det var en glad och busig kille som vaknade i morse! :)

Nu är han hos dagmamman och jag ska snart iväg och jobba. Troligen sover han när jag kommer hem och sen är det dagmamma hela dagen i morgon igen då jag har kurs med jobbet hela dagen i morgon i Västerås. Nackdelen med jobbet är att missa tid med honom men han har det bra där han är och jag får helt enklet fokusera på det!