Sömn

Herregud så trött man kan vara... Alex har verkligen inga rutiner alls än vilket iofs är normalt men det gör det ju inte lättare för en trött mamma som bara skulle vilja ha lite sömn... =)

Han har börjat med att vakna till runt nio på kvällen och vara tokpigg fram till ett, två på natten... eller ja han varvar mellan pigg, hungrig och gnällig. Så jag vet inte om det är mat han vill ha eller om magen spökar när han gnäller och är ledsen. En blandning antar jag...

Så igår kväll fick han en flaska ersättning vid tio efter att ha ammat massor innan och ändå åt han massa ersättning. Sen vill han allafall snutta hela kvällen... Han fick ett sista mål strax före ett och sen gick Daniel ner med honom och fick honom att somna framåt två tydligen... (tror stackaren hade ont i magen av all mat) och jag fick sova mellan ett och sex i morse vilket gjorde att jag kände mig som en helt ny människa...

Vet inte alls hur man ska lösa de där med maten på kvällarna? Får han för lite? för mycket?

vet allafall att vi kommer försöka köra lite med flaska mellan amningarna för jag känner att jag behöver lite avlastning under nätterna för att kunna fungera skapligt. Känner mig bara så som en dålig mamma som inte vill amma för min egen skull och som blir ledsen och frustrerad under nätterna när jag är trött och slut.

Alex är ju det bästa som finns och ändå känner jag så under nätterna ibland... Är det bara jag som tycker att det är lite jobbigt mellan varven?

Bildbomb

orkar inte skriva så mycket så här kommer lite bilder från de senaste dagarna. :)Julafton.
Alex med fastrarna, farfar, och ett kort med fyra generationer, Alex, pappa, farmor och gammelmormor.Juldagen.
Alex igen med moster och kusin Philip, och med morfar och morbror.Julklappar från morfar och Tina och Tim. Tack så jättemycket igen. :)En herrans massa kläder från mormor och Christer. :) Så nu har vi en hel garderob i 62 också, och så fort som han växer kan de behövas... :) Så vi behöver inte handla något förrän det är dags för 68 och då ärver vi ju en del kläder från kusin Philip oxå... vilket flyt att ha en två månader äldre kusin... ;)

Alex och mamma och pappa är tacksamma för alla saker och kläder som alla gett honom nu i jul!

Julklappar!

Man kan väl konstatera att julen numera handlar om Alexander och andra kommande barnbarn för alla... :) vi hade med oss en hel kasse med saker till Alex från farmor o farfar, fastrar och annan släkt. :)

i morgon kommer ju resten av släkten på min sida och jag tror att det blir en del där med...