Fyndat

Har köpt en våroverall till Alexander från Ellos. Hade en sån förra året men den är alldeles för liten! en fleecefodrad regnoverall som hållt bra i kvaliten och okej pris. Nu blev det riktigt fynd då den var på rea och jag hade 30% rabatt att lägga till så 157 kr klagar jag inte över. :)

Familjen annorlunda

Ikväll börjar det igen, och jag tänker titta. Är så fascinerad av att föräldrarna orkar med så många barn! Själv sliter jag mitt hår mellan varven med en liksom, haha. Men jag tycker allafall det är ett ganska bra program och hoppas årets säsong är lika kul som de tidigare.
 
Annars då? Är lite nervös inför att börja jobba efter tre veckors sjukskrivning då jag inte mått så bra. Men det ska nog bli bra. Behöver mest jobba med mig själv och kraven jag ställer på mig själv. Sänka ambitionsnivån lite och inse att under den här perioden med småbarn och annat så får jag släppa lite på ambitionsnivån!
 
Behöver verkligen jobba med det för ska det någonsin bli ett barn till hemma hos oss så vill jag inte hamna i samma situation som med Alexander och depression. Vägrar! Det är nog största anledningen till rädslan inför syskon. Kommer jag tycka att allt är lika jobbigt och ångestfyllt igen? Jaja, förhoppningsvis blir det annorlunda då, men ännu finns inga planer så få inga ideer! :)

Kontraster

 
 
 Alltså kontrasterna i dessa bilder, både mamma och son har sovit som krattor men bilden ovan visar en son som absolut ska vara ute och leka och har massor med energi. Bilden nedan visar en mamma som är TRÖTT. Så gammal är jag ju ändå inte?! Varför är fördelningen av energi så ojämnt fördelad??
 
Jag hoppas att det är en övergående period, men jag har redan nu börjat förbereda mentalt för alla framtida helgmornar med tonårsson som kommer väckas tidigt för familjefrukostar!! ;)