Hotellnatt

 
Längtar till eftermiddagen då jag och syrran sticker till Västerås och övernattar på First Hotel Plaza! Planen är att äta gott och sova gott typ :) Jag vill komma hemifrån och få vila upp mig lite och i sällskap med en höggravid som väntar tvillingar lär det inte bli nån partykväll haha.
 
Nej men det ska bli så himla skönt med en liten paus även om vi inte åker längre än till Västerås. Jag tänkte gå på bio, antagligen helt ensam vilket känns skönt det med. Behöver verkligen ett litet avbrott. Och att få sova ostört och njuta av hotellfrukost känns som en lagom paus!
 
 
 
 

Viktväktarna

Har inte skrivit så mycket om hela viktminskningsresan då jag inte vet hur bekväm jag känner mig, men lite kan jag ju berätta. Har varit aktiv i 7 veckor ungefär och just nu tappat 6,7 kg. Riktigt bra även om det svajar. Vissa veckor har jag tappat nästan 2 kg för att nästa stå still.
 
Och det är mycket det jag jobbar med. Att låta det vara ok. Att siffran inte är det viktigaste utan relationen till mat och hur jag mår är vad som är viktigt. Det är svårt men jag kämpar på! 
 
 


För er mina barn vill jag vara en frisk och sund mamma!