Jobba lite nu då

Ska iväg till jobbet till kl 17 och jobbar då jouren till 08 i morgon. Håll tummarna för ett bra pass tack för sen bär det av till Möklinta med lillkotten och då gäller det att vara pigg och ha lite energi. :) Vi ska sova hos mormor och öva lite på övernattningen. Jag tycker det är bra så han är van att sova där när vi faktiskt behöver eller bara vill ha barnvakt över en natt.

Första veckan tillbaka hos dagmamman har funkat super för Alexander så nu är det bara mamma som ska vänja sig också. Gud vilken separationsångest jag har... Men men, huvudsaken att han trivs och har det bra!

Disney Junior

Disney börjar sakta men säkert ta över vårat liv, Händige Manny, Jake och piraterna, Musses klubbhus, you name it, Alex ser det. Är vi hemma vill han mest bara ha teven på och småleka lite mallan varven, och som den själviska mamman jag är tycker jag det är lite skönt mellan varven ;) för jag får en hel del gjort här hemma som tidigare var lite svårt med en mammig kille hängande i byxbenen.

Jaja, jag får väl trösta mitt dåliga samvete med att vi faktiskt leker en hel del också, och inte bara är hemma och tittar på tv hela dagarna... :)