Baka paj

Tror jag håller på att förvandlas till en husmor typ! Igår gjorde jag lasagne kl åtta på morgonen och idag har jag förberett pajdeg för kvällens middag. Who knew Liksom :) ge det ett par dagar så är jag tillbaka till normalt igen haha! 

Just nu njuter jag av lugnet när lillan sover och sen tänkte jag försöka röja upp på övervåningen och i garderoben men jag har ju en hjälpreda som inte ser på ordning på samma sätt som mig... :) får väl se hur det går. 

Jobb!

Har pratat med min chef idag och förhoppningsvis leder det till en bättre lön framöver när jobbet drar igång om jag inte räknat helt fel. Och som det ser ut å startar jag jobbet den 18 istället för den 20 april för att få ihop en helg i April och därav lite bättre ekonomi från början. Vi skulle prata mer om det på nästa personalmöte så efter det vet jag lite mer. Vill ju gärna säga till i tid om mina planer på att komma tillbaka så dom som jobbar för mig vet om när vikariatet tar slut.
 
Hoppas, hoppas att det kommer bli bra att vara tillbaka och att det flyter på utan massa strul! vill bara komma tillbaka till en bra arbetsplats med alla fina jobbarkompisar!

Men suck

Hade skrivit ett långt inlägg som försvann... Jaja ville egentligen bara kika in och säga att dagen varit bra. Morgondagen blir förhoppningsvis bättre då Daniel jobbar halvdag och vi ska fixa lite på barnens rum under eftermiddagen. 

Promenad till Coop idag med barnen och kusin Philip :)