Kusinhäng

Alex har ju varit hängig och snorig men var feberfri och lite piggare under dagen så vi har hängt hos mormor för att ha lite sällskap. Elina och Hailie kom förbi, (min mammas mans barn och barnbarn) och jag hämtade Philip från dagis så fick han hänga med oss istället medan syrran jobbade. Så småkusinerna har hängt i flera timmar, och jag och Elina hängde i varsin fåtölj medan mormor fick busa. :)

Det märks att Alex inte är helt pigg och han snorar och rosslar där uppe nu medan han sover stackarn. Hoppas det är bättre i morgon!

VAB

ja det här med dagmamma/dagis är ju inte bara roligt.... Mycket vab har det blivit nu sen januari... Har en kille med hosta, snor som rinner och lite feber, igen! Han är pigg nu men i natt var han varm och har hostat sig genom hela natten.

Min tur att vara hemma så det var bara att ringa jobbet i morse. Förhoppningsvis försvinner den snabbt och allt är som vanligt till på måndag. Värst är ju att han inte får sova ordentligt på natten stackarn.

Jaja, nu är det bara att roa Alexander då, som springer runt med bollen just nu. Barn är inte sjuka på samma sätt som oss vuxna... :)