det gick bra!

Sprang 3,5 km av 6 km häromdagen. Och gick i rask takt resten, så jag är nöjd! :) Träningsvärk hade jag igår men idag börjar det släppa så i morgon blir det en runda igen. Och från idag är det inget godis hemma i veckorna alls. Sånt får avnjutas lite under helgen. :) Eller ja erkänner jag hade lite choklad kvar som jag precis ätit upp, men nu finns ingenting hemma så nu är det stopp .... :) Hade tänkt att det skulle va slut med onyttigheter igår men det funkar inge bra eftersom jag fyllde år och folk var här och fikade halva dagen.

Annars är vi tillbaka till vanigt igen efter att Daniel varit ledig nästan en vecka. Tåkigt för det är mycket roligare att vara hemma alla tre. Var till lekparken för några dagar sen och Alex fick prova gungan, var inte så jättepopulärt men det funkade allafall... :)

wish me luck

Ska ut och springa för första gången på ett år... Ska bli spännande att se hur det går... Men jag trivs inte just nu, hade lite för många kilon redan när jag blev gravid så just nu känns inte kroppen alls nå bra. Och jag proppar i mig onyttigheter. Men nu får det bli lite ändring på det.

Kommer inte orka ta allt på en gång men ett första mål kan väl vara inga onyttigheter i veckorna och ut och springa/lunka/gå två dagar i veckan? Plus att  jag behöver bli bättre på att ut och gå med Alexander om dagarna... Så nu kör vi på det i några veckor så får jag väl utvärdera och se hur det går längre fram.