Värsta coolt...

Hehe var in och läste spiderchick häromdagen (som vanligt). Lämnade en kommentar där på ett av inläggen. Och gissa vem som kommenterat min blogg idag? Jo spiderchick. Hehe, lite starstruck är man ju nu då... haha :)

Inte för att hon hade så mycket roligt här inne att läsa kanske då det ine är nån humorblogg eller för den delen knappt kan klassas som blogg med tanke på uppdateringsbristen. Men ändå liksom... Coolt. Det kan man ju leva på länge. En kommentar av självaste spiderchick liksom... :)

Ledig idag

Har haft en ledig dag nu efter att ha jobbat helgen. Skönt, för helgen blir ganska lång när man jobbar 12-21.30 både lördag och söndag. Så den här dagen har mest bestått av massa tvättande, lite städ, handling och därimellan lite slappande i soffan. Rätt skön dag för det har inte varit någon stress. Städade ur garderoben också... igen! Förstår inte hur jag lyckas, eller jo, jag bara slänger in allt i en enda röra och sen hittar jag ingenting... :) Dags att lära sig nångång kanske??

Jaja, imorgon är det kortdag mellan 11-15 och sen är jag ledig även onsdag. Skönt! Vet ju att slutet av Januari består av mycket jobb så det är skönt med en lugn vecka nu innan allt drar igång.

Längtar till helgen då det blir tjejmiddag hos Johanna, spännande att se vad de blir för mat den här gången. Måste nog säga att Johanna är den som gör bäst mat :) Så det ser man fram emot.

Nej, orkar inte skriva mer här, skriver inget vettigt allafall känner jag så det får bli mer någon annan gång. Ha det bra!!

Nytt år

Ska jobba idag, som vanligt. Januari blir det mycket jobb, dels mitt vik i uppsala och sen har jag fått fem dagar i västerås också. Så sista två veckorna i januari är typ bara jobb. Men de känns ju bra när lönen kommer. =)

Februari har jag redan fått tre extradagar i från Uppsala så jag kommer nog bara jobba där i februari. Får se, är svår att tacka nej till västerås då pengarna som vanligt lockar. =)

Ska antagligen införskaffa ny tvättmaskin när lönen kommer så där försvinner ju lite, vill även ha en ny soffa men då krävs det ju lite sparande... och det är jag ju inte så värst bra på...haha. Och kylan just nu innebär ju att elräkningen inte kommer vara speciellt kul att få. Fy fan vad det har varit kallt!!

Har även införskaffat en ny triologi av Nora Roberts! Sign of seven heter den och är för jäkla bra. inte riktigt som hennes andra triologier men fortfarande super! Har läst ettan och håller på i tvåan så om Johanna känner sig manad att låna vet du vad jag har för nummer... =) 

Nej, nu ska jag hänga tvätt, fixa lunch och åka och jobba. Ha det bra!!