Ledig

I dag är det en ledig dag vilket är ganska skönt. Men i morrn är det jobb igen så det är väl bara att njuta av den här dagen! Vill ha lön nu! Herregud vad det ekar tomt i plånboken idag måste jag säga, haha. Ska bli skönt att få en hel månadslön i morgon som gör att jag kan bidra mer hemma, ha lite mer kvar i plånboken och ändå kunna börja spara lite grann. Hoppas hoppas på att det kommer gå bra även efter nyår.

Idag ska vi titta på en till lägenhet i centrum. Mkt renoveringsbehov så den är nog uträknad. Men man kan ju alltid titta. =) Kommer nog dröja ett bra tag till vi hittar nånting men man kan ju inte köpa något bara för att. Mycket pengar inblandat så vi flyttar väl när vi flyttar helt enkelt. =)

Godmorgon

Lite segt att jobba natten när man ställer bak klockan. Arbetspasset blev ju en timme längre...=) Ska snart sätta igång med frukostar här men en liten stund för mig själv har jag ännu. Ser fram emot nästa vecka med bara två dagar jobb och resten ledigt. Plus en rolig fest på lördag! Nej, har inte så mycket vettigt att skriva här just nu tror jag. Hörs nån annan gång!

Jobbhelg

Snart dags att dra på sig kläder och åka i väg till Uppsala för ett 24 timmarspass. Lite smådrygt för dagen/kvällen idag blir så lång när man börjar redan halv ett och ska sova kvar. Men förmiddagen i morgon brukar ju gå fort allafall och sen är jag ledig massor nästa vecka. Jobbar tisdag 14.30-21.00 och söndag 13.00-21.00.

Japp jag jobbar söndagen efter vår halloweenfest... Men det gör inte så mkt. Börjar ju inte förrän kl ett och det är i Tärnsjö. Får helt enkelt sluta dricka lite tidigare på kvällen. Kan ju faktiskt ha roligt med allt trevligt folk utan massa alkohol! 

Känner att jag vill tacka ja till så mycket som möjligt inom det här företaget för jag vill visa att jag verkligen vill vara kvar och jobba inom det här. Och det visar jag ju inte genom att tacka nej till allt dom frågar om. Tackade nej förra helgen så det kändes fel att säga nej igen. Är ju bara åtta timmar på kvällen så det får gå helt enkelt.

Är det nån som tycker att jag är tråkig som inte festar och tar det lugnt för jag tackar ja till jobb så kan jag bara säga att håll käften allihopa. Den som har ett fast jobb ska inte lägga sig med tanke på att de har fast jobb vilket jag inte har och därmed har en jäkligt osäker inkomst varje månad. Vilket inte är särkilt kul. Och de som inte har jobb och kanske tycker jag är tråkig är ju bara dumma i såfall. De om några borde ju veta hur viktigt det är med allt jobb man kan få.

Nu säger jag inte att någon kommit med de här reaktionerna, men om någon skulle det så har jag redan sagt vad jag tycker här. =)