Fullt upp

Oj nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Dagarna flyger förbi och jag vet inte riktigt vad jag gör om dagarna :) Alex växer så det knakar och börjar vara med mycket mer när han är vaken. Vill gärna bli runtburen och titta på lampor och tavlor, eller ligga i babygymmet och snacka för sig själv och titta på djuren. Han har även blivit lite mer gnällig... vilket jag tror beror på att han tar in mer intryck nu och har mer att bearbeta. Så han är inte riktigt lika lätt att få att sova, man får gunga honom i knät och sen lägga i vagnen och köra fram och tillbaka. En liten snuttefilt över ögonen ska det vara och nappen så tar det ca 5-10 minuter så sover han så fint i vagnen. =) 

Ammar ingenting längre och det känns skönt att ha atgit det steget fullt ut. Han verkar ha känslig mage och reagerade på typ allt jag åt kändes det som så efter varje amning var han gasig och hade ont i magen. Mycket bättre nu med bara ersättining och vi bytte från nan 1 till nan 1 ha. Helt plötsligt kan han ju vara lite glad och pigg och slippa det mesta av den onda magen!

Annars har jag varit hos mamma i måndags, hos pappa i tisdags och han fick barnvakta medan jag storhandlade på ica maxi och idag har vi haft återträff med föräldragruppen. Fyra pojkar och en flicka blev det. I morgon blir det nog rätt lugnt. Känner att det skulle va skönt med en hemmadag. Är det fint väder blir det en promenad efter lunch bara. Skulle gärna vilja kunna skapa några rutiner för mig och Alex men det är svårt för än så länge blir han trött eller hungrig lite närsom, och varje gång man börjar ana en rutin så byts den så det är nog en dag i taget som gäller... =)

Kanske inte ett så jätteintressant inlägg men så ser det ut just nu allafall!

Fredag

Snart, snart är helgen officiellt här och Daniel blir hemma ett par dagar. :) Inte för att Alexander är särskilt jobbig om dagarna men det underlättar ändå att vara två.

Ska försöka komma iväg på en promenad igen idag när Daniel går tillbaka till jobbet efter lunchen. Får se om Alex tänker gå med på det med sina mattider och så, vi får se helt enkelt. Tänkte se om jag kan hitta nå snyggt till Alex att ha på Philips dop imorgon. Fast han somnade precis och har inte ätit än så att komma iväg om en timme kan kanske bli lite svårt. Får väl se helt enkelt. :)

Tycker nog att Sofie kan ta och släpa fram Mars nu och få ut sin bebis också så man har lite sällskap ibland om dagarna. :)