3

Aaahh det kommer ju bli övertid på den här lilla ungen! Jag vill inte börja räkna plusdagar. Hör du det? VILL INTE!
 
Idag blir det hemmadag för Alexander och jag hoppas syrran och barnen kommer in och håller oss sällskap ett tag. Om inte för mig så för att Alex har någon att leka med ett tag.
 
I morgon är det flyttdags för Linda och Jonas och det verkar som att Daniel inte kommer slippa undan då någon förlossning inte verkar vara i närheten här hemma. Han som hoppats hela veckan haha. :) Kan ju inte göra så mycket åt det åt något håll. Ut kommer hon ju nångång har jag hört men jag verkar inte få bestämma tillfälle.
 
Nej om man kanske skulle krångla sig in i duschen och försöka starta dagen igen då. Samt lösa dagens stora fråga, vad ska jag göra till middag ikväll?

4

Jaha ytterligare en dag att beta av. Hoppas varje kväll att det ska dra igång. Men icke!  Varit till barnmorskan på morgonen och allt ser bra ut. Fast hon ligger ju fortfarande högt upp så jag tror inte hon vet hur man hittar ut. :) fick en tjuvkik igen med ultraljud och det är ju kul! Okej blodtryck och det som är jobbigast är ju svullnaden. Ser ju knappt för jag är så svälld i ansiktet. Men ingen havandeskapsförgiftning och det är jag tacksam för. Men kom gärna ut nu!
 
Nu blir det lugnt fram till två då Lilleman ska hämtas och sen spana in Johannas hus. Sen är det väl samma lika, hem och laga mat ta det lugnt göra kväll och sen sova igen. :) Otroligt spännande liv nu måste jag säga!