Lördag

Fick sovmorgon till halvsju i morse... ;) Skrutten somnade som en stock 19.30 igår kväll och har vaknat en gång för mat bara. Det är lite svårt att få honom att komma till ro bara efter matningen. Han bökar och gruffar och vill nästan vakna till, men jag ser till att det är svart i rummet och ingen stimulans för okej att jag behöver gå upp tidigt på morgonen men kl fyra är lite väääl tidigt i min värld. SÅ jag antar att mellan halv sex och halv sju är okej med tanke på hur bra han somnar om kvällen. :) Men nog om all sömn, (känns som hela livet kretsar lite runt sömn just nu men...)

Idag ska jag och syrran åka till uppsala och shoppa! :) Och om jag orkar i kväll så hakar jag på hem till Anna och partar lite, vi får se. Det är Min lediga natt och sovmorgon i morgon så antingen utnyttjr den till att festa eller att sova gott... oj där dök visst sömnen upp igen, säger ju att livet kretsar runt den! :)

Hursomhelst så skulle det ju vara roligt att träffa tjejerna, får väl se vad som händer helt enkelt. :)

Alex vände på sig idag! Från mage till rygg, visserligen i lite lätt medlut men han gjorde det själv så nu kanske det lossnar snart!! Så himla kul att se allt som händer! :)

Och snart ska vi börja med smakisar och lite gröt. Ska också bli kul, tror han kommer gilla det för han är ett riktigt matvrak. Sörplar i sig ersättning i massor så vi hoppas att införandet av lite mat så småningom gör att det minskar. Bara för det så tokvägrar han säkert mat men vi får väl se.

Titta han snackar!

Ja jösses vad han börjat pladdra vår lille kille. Lägger man honom på en filt på golvet och pussas och busar och sjunger så snackar han som en galning. Ljuden bara väller ur honom blandat med lite glädjetjut. :)

Och han fortsätter somna på rygg lite där man lägger honom, idag somnade han på sin lekfilt på golvet. Pluttade i nappen och gav snuttefilt när han såg trött ut och han somna på fem minuter. Underbart. Han gnäller lite när han precis håller på att somna men de är bara en liten en och sen sover han. Ungefär som att han måste protestera litegrann allafall :)

Jaja, det blev som vanligt massa Alexander i mitt inlägg, men jag är ju med honom hela dagarna så det händer inte så mycket annat. :)

Finaste killen

Det är min son det. Två nätter i rad har han somnat av sig själv i sin säng, vi har pluppat napp och funnits i rummet om han skulle bli ledsen. Men inge ledsen och bara somnat efter en 15-20 minuter!! Första natten va lite orolig och han ville ha nappen flera gånger och mat redan vid två. Men senaste natten somna han vid åtta och sov till fyra. grymta till lite bara vid tre men sov vidare. Sen var han visserligen tokpigg vid sex men som tur var somnade han om efter 40 minuter i nästan en timme till. Hellre vakenperiod vid sex än vid tre måste jag ju säga.

Så nu hoppas vi på att det fortsätter gå bra. =) Och att han så småningom sover över det där nattmålet vid fyra och kanske sover fram till sex på en gång?? =) Men det tar vi när det kommer. Han är ju bara dryga tre månader så jag ska nog vara väldigt nöjd med hur duktig han redan är. =)

men nu hör jag hur han börjar vakna till från förmiddagsluren här så jag ska gå och hämta ner lillskrutten!