Dag 6 - Min dag

Jaha, kanske lite tidigt att skriva om min dag redan kl 11 på förmiddagen men mina dagar är inte så varierande just nu så jag tror inte nå speciellt kommer hända idag faktsikt... :)

Hittills har jag allafall tagit mig ur sängen, duschat ätit frukost och tittar på ett avsnitt av criminal minds.
Resten av dagen kommer antagligen bestå av lite undanplockning hemma, mer criminal minds, laga mat och umgås med Daniel när han kommer hem från jobbet. Spännande va? ;)

Lite småtrista teman ibland att skriva om men jag följer väl vad som står och fortsätter hoppas på att jag INTE kommer hinna skriva klart alla.

Dag 5 - Vad är kärlek?

Hur bloggar man om det här temat då? Hur beskriver man en känsla? För jag utgår ifrån att alla vet vad kärlek är men att den antagligen upplevs olika av olika människor för vi är ju inte formade på exakt samma sätt allihopa.

Men för mig är kärlek en trygg känsla. En känsla som gör att man känner sig glad, lycklig och lugn. Sen är väl kärleken lite annorlunda gentemot mina vänner än vad den är till Daniel. Två helt olika förhållanden. :)

Men i slutändan känner jag kärlek för mina vänner, min partner, min familj, mina katter och inte minst känner jag en just nu väldigt oidentifierbar kärlek för det lilla liv som finns i min mage. Känner ju inte personen som finns därinne än och jag har en känsla av att den kärleken kommer fortsätta växa när h*n kommer till oss.

Som sagt, svårt ämne att blogga om då känslor är så subjektiva och inte går att jämföra mellan personer. För vem säger att min definition av kärlek är mer rätt eller fel jämtemot någon annans uppfattning?

Dag 4 - det här har jag ätit idag

Hittills har jag ätit frukost bestående av två smörgåsar med ost och skinka och ett glas juice, lite lunch med kyckling och potatissallad och några bitar choklad....

Ska äta middag hos svärföräldrarna senare bestående av svärfars goda järpar och troligen kommer jag kanske få i mig en smörgås innan läggdags om Daniel gör iordning skinkan som införskaffades idag :)

Vilken oootroooligt intressant information. Ett ganska tråkigt dagens inlägg men jag följer det som står på listan!