En vecka kvar

Torsdag idag och jag jobbar kväll. Torsdag nästa vecka är mitt sista pass innan jag blir hemma. Vad fort det går men samtidigt så sakta.

Vad ska man hitta på sen då under dom här resterande lediga veckorna? Förhoppningsvis fortsätter jag ju att må bra så man kan vara lite aktiv annars kommer det bli nio långa veckor att vara hemma...

Det enda som börjar bli jobbigt är att hitta en skön sovställning. Det gör ont i höfterna av att ligga på sidan och magen blir rätt tung då... men jag kan inte sova på rygg för länge heller för det är inte skönt... har försökt lägga en kudde under magen för stöd men det fungerar så där... Och det börjar bli drygt att vända på sig då höfterna ömmar och det drar i magen. Men men... bara att vänta ut det, och det var dagens klagan antar jag. =)


En liten bild på mig och underbara Philip.

Shopping

Gick igenom alla våra inköp av bebiskläder som gjorts de senaste månaderna. Känns som att vi har en bra start i storlek 50-56. Kommer inte köpa på oss något mera innan utan skulle behovet finnas tar vi det sen när bebis är ute. :)Behöver fortfarande ta en tur till ikea för att höpa madrass och allt som behövs till sängen men annars tror jag vi ligger bra till. 10 veckor kvar nu så det känns inte som att det är någon panik. Ska åka och shoppa sänggrejer vid lönen i oktober. då är det typ en månad kvar drygt och efter det kanske man känner sig alldeles för trött för att springa runt så det kan va skönt att få allt klart några veckor innan...Skulle kanske behöva göra en lista som alla andra verkar göra för att hålla koll på vad som ska handlas men jag orkar inte... :) Och det känns som att det är så långt kvar och ingen större panik. Tio veckor känns just nu som en låååång evighet....Jaja, hur som helst, här är lite bilder på våra inköp. :) Nu ska jag äta frukost innan pappa kommer och hämtar mig. Vi ska hälsa på Philip. Första gången nya morfar träffar honom så det ska bli kul att se. Ni anar inte vad underbart det känns att vara moster! Kan bara ana hur det kommer kännas att vara mamma sen. Längtar ju inte direkt mindre nu när man kan gosa bebis i massor!

Städdag

Har röjt undan, bäddat rent i sängen och städat toan uppe allafall så lite bättre blir det. Behövs dammsugas också men det orkar jag inte just nu :)

Längtar så efter att syrran med bebis får komma hem. Förhoppningsvis inom några dagar allafall. Så fort dom är hemma och telefonen ringer och dom säger att det är okej att komma och hälsa på åker jag. :) Svårt de där, vill så gärna träffa honom men vill inte pusha dom heller. Har en känsla av att man gärna vill landa lite hemma också. Så känner ju jag allafall inför min egen förlossning och hemkomst så det gäller att lägga band på sig!

Har fått några fina bilder av honom på mobilen men vill inte lägga upp dom här just nu förrän jag vet om det är okej eller inte.

Imorgon går jag in i v.30. Känns som en liten milstolpe att få byta tiotal. :) Det är långt kvar men ju närmare man kommer desto mer kretsar tankarna kring magen och bebis. Sparkar rätt ofta nu och då blir man nästan lite besatt av att få känna mera. :) och det är lätt att fastna i de där att känna efter så det är som det ska, för långa uppehåll och det blir lätt att börja undra. Herregud, tror man läser för mycket om hur mycket och ofta det ska kännas, Kan ju inte sitta hella dagarna och känna efter liksom... Jag är nog lite lätt orolig av mig och borde nog bara slappna av lite mer och njuta. Eller det gör jag, men jag har nog lite  svårt för det ibland, är ju lite pessimistisk av mig av naturen... :)

Jaja, nu blir det till att fixa ordning sig och möta älsklingen på stan för lite marknad och sen lunch med Linda och Johanna.