HUSKÖP!!

Blir ett kort inlägg då jag snart ska iväg, men måse ju skriva ner i bloggen att den 21 juli flyttar jag och Daniel in i vårat alldeles egna hus. 4 rum och kök på kungsängen!! Så himla skönt det ska bli med något eget. men lite ont i magen har man ju allt av att ta ett så stort lån. Men tillsammans ska vi nog klara det hela finfint. Blir en stor förändring i sommar med andra ord, från lägenhet till hus.

Ser fram emot att kunna grilla och sitta på altanen! =)

Silja Galaxy

22 Maj är det dags för gänget att ge sig ut på havet igen! Åtta tjejer, kan inte bli annat än bra. Den här gången har vi bytt viking mot silja så nu kan även myran hänga med. :)

Så Maj blir en lite lätt upptagen månad minst sagt. 8 maj är det tjejmiddag hos mig, 22 maj kryssning och 29 maj daniels 30-årsfest! Blir en kul månad, tack vare byen av helg löser sig allt men iställe jobbar jag 3 av 4 helger i juni. Jaja, lätt värt det med tanke på allt kul som sker i maj. :)

Sällskapet varierar lite vid varje kryssning men i slutändan brukar det alltid bli väldigt roligt!!!

Ledig vecka

Har jobbat nästan hela förra veckan så jag har inte orkat gjort så mycket mer än jobba och vara hemma och sova typ. Men i gengäld så har jag bara möte i morgon i 4 timmar och sen är hela den här veckan ledig och jag börjar inte förrän tisdag eftermiddag nästa vecka, så utifrån det perspekivet känns förra veckan rätt så värt det. :)

Även om man trivs med jobbet så är det ju aldrig fel med lite långledigt!

Kommer även få en vecka betald semester i sommar, inte mycket men mer än tidigare somrar. Blir totalt ledig 9 dagar i rad då under juli. Så jag och baby tänkte försöka komma i väg på en liten resa. Kan bara inte bestämma oss, vi har kollat lite på Venedig, Dublin eller London. Men vilken av dom ska vi välja? Jag vill ju gärna till London så jag jobbar lite för det... ;)

Nej nu blir det fortsatt lugnt och skönt, ska roa mig lite med att städa i garderoben som vanligt tror jag :)